Wie zijn wij?

Home / Over ons

Familie Woud

Hallo! Wij zijn Willemijn en Pieter Woud, de trotse bezitters van Hoeve WoudStee. In 2020 hebben wij het roer omgegooid en zijn we op zoek gegaan naar een mooie locatie om onze droom te vervullen; vakantieverblijf in de natuur. We vonden deze prachtplek waar we, samen met onze jongens Guus en Karel, onze liefde voor mens, dier en natuur kunnen samenbrengen.

Onze roots liggen in Haarlem en Santpoort-Zuid waar we altijd met veel plezier hebben gewoond. Na een vakantie in de natuur merkten we echter bij terugkomst hoe snel we alweer door de drukte van de Randstad werden opgeslokt. Dit moet toch anders kunnen, dachten we tegelijkertijd. Toen we eenmaal begonnen met dromen over hoe dat ‘anders’ er uit moest zien stuitten we op onze fantastische hoeve. In een van de mooiste natuurgebieden van Nederland mogen wij nu gasten en dieren ontvangen die net zo genieten van de natuur, rust en ruimte als wij dagelijks doen.

Wij hopen je gauw te ontmoeten en wensen je een heerlijk verblijf toe.

WoudStee

Aan de rand van de Veluwe, in een bosrijk gebied, ligt Hoeve WoudStee. Een prachtige boerderij met weides, paardenstallen en een charmant vrijstaand gastenverblijf. Door de aanwezigheid van uitgebreide faciliteiten voor jouw paard kan je bij WoudStee samen met je paard vakantie vieren. De luxe inrichting van het tweede vakantiehuis, op nog geen 100 meter van het landgoed af, geeft een weldadig vakantiegevoel. We willen bekend staan om onze gastvrijheid en dat je vooral geniet van je verblijf. We zullen dan ook alles in het werk stellen om je een aangename tijd te bezorgen.

De WoudStee Hoeve op de Veluwe in Epe