Op vakantie met je paard

Wil je samen met je paard op vakantie? Op het landgoed van Hoeve WoudStee kan je paard in een van de 12 ruime paardenboxen verblijven en is er onbeperkte weidegang. De aanwezige faciliteiten zorgen ervoor dat jullie samen van een heerlijke en onbezorgde vakantie kunnen genieten.

Bekijk foto's
Home / Vakantie met je paard

Je eigen paard mee naar de Veluwe

Met je eigen paard op vakantie bij WoudStee in Epe weidegang paddock en stallen

12 Ruime paardenstallen

WoudStee biedt, naast een aangenaam verblijf voor jou, ook een comfortabel onderkomen voor je paard. Terwijl je in een van onze vakantiehuizen vertoeft wordt je paard in de watten gelegd in een van de 12 ruime paardenstallen op de hoeve. Voorzien van alle gemakken en te midden van de Veluwse natuur ben jij en je paard verzekerd van een heerlijke vakantie. Met maar liefst 140 km aan ruiterpaden door het grootste aaneengesloten natuurgebied van Europa kan je uren op pad.

Naast de stallen vind je bij WoudStee ook een drafweide, paddock en een rijbak met droge, stabiele bodem. Wij houden de stallen schoon en voorzien ze van een royale vlasbodem. Natuurlijk is er ook dagelijks vers hooi. Voor de verzorging van je paard zijn er verwarmde douches aanwezig. Bezoek de stallen op ieder gewenst moment of maak gebruik van de webcam om je paard vanuit het vakantiehuis te kunnen zien.

Parkeer je trailer bij ons en laat je paard even wennen aan de nieuwe omgeving in de weide of de stallen. Als je speciale wensen hebt dan horen we dat graag. In overleg is er van alles mogelijk. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook het vervoer van je paard voor je verzorgen.

Bekijk hier het dagschema voor de paarden, de huisregels en de faciliteiten.

Wij wensen jou en je paard een heerlijk verblijf toe. Welkom!

Check prijzen en beschikbaarheid

Wij zorgen voor je paard alsof het van ons is. Voor je paard is het ook vakantie!

Pieter & Willemijn, WoudStee

Je paard mee naar de Veluwe

De paardenstallen van Hoeve WoudStee liggen aan de rand van de Veluwe in het vriendelijke dorp Epe.

Langs de hoeve loopt het ruiterpad vlakbij knooppunt 32 van het Paardenroutenetwerk. Wij zorgen ervoor dat de kaart van dit knooppuntennetwerk voor je klaarligt. Het netwerk bestaat voor 90% uit onverharde zandwegen die door bossen en langs heidevelden leiden. Op sommige stukken treft u mul zand en slechts korte stukken van de route worden overbrugd door geasfalteerde paden/wegen.

In de tweede week van juni wordt jaarlijks de Eper Vierdaagse georganiseerd. Epe staat dan geheel in het teken van de recreatieve paardensport. Wat dit evenement bijzonder maakt is dat particulieren hun bosgebieden openstellen voor dit evenement en er nauw wordt overlegd met de boswachterij waardoor deelnemers op plaatsen komen die anders uitdrukkelijk verboden zijn voor ruiters en menners. Op de laatste avond rijdt men tijdens een indrukwekkende intocht het centrum van Epe in en wordt er afgesloten met een grootse feestavond.